Rak i ryggen!

Rak i ryggen!

Rak i ryggen!

Min golden retriever Beneagle poserar stolt och rak i ryggen med blicken stadigt riktad åt höger. Det är den sista bilden från detta fototillfälle och Beneagle hade börjat tappa lite fokus men så lyckades jag få honom att fokusera en sista gång på något intressant åt höger. Bilden togs i början av augusti 2011 i trädgården med en grön buske som bakgrund och Beneagle är upplyst av en Speedlight 580 EX monterad på stativ snett från vänster i bilden. Blixten är reflekterad i ett vitt paraply, som ger ett mjukt och fint ljus. På kameran använde jag manuell exponering men med full TTL med hjälp av PocketWizard, som användes för att fjärrstyra blixten. Här finns fler bilder på Beneagle. Vill du också ha proffsiga bilder på din hund i action eller porträtt? Kontakta mig så ordnar jag det på mycket förmånliga villkor.

Canon 1D Mk IV ISO 400 med EF 70-200 f/2,8 II, 1/200 s och f/8