Om…

bg med Canon 1D MkIV och porträttgluggen 85/1,2 II

bg med Canon 1D MkIV och porträttgluggen 85/1,2 II

bg photo är min fotosajt där jag, BG Landin, presenterar ett urval av mina bilder. Alla bilder © BG Landin och alla användning av mina bilder utan min tillåtelse är förbjuden. De två bilderna på mig själv ©Claes Carlsson och med välvilligt tillstånd från honom. Stort tack till Claes för de fina bilderna!

På bg photo finns bilder från olika fototillfällen och mycket hundbilder, både actionbilder och porträtt. Jag åtar mig olika fotouppdrag på mycket förmånliga villkor och levererar snabbt bilder av bästa kvalitet. Vill du ha härliga actionbilder på din hund eller ett fint porträtt? Tveka inte att kontakta mig för mer information om olika fotouppdrag! Under min digitala tid har jag fotograferat med Canons kamerasystem men på den analoga tiden använde jag Nikon.

Är du intresserad av någon av mina bilder och vill använda dom i något sammanhang? Beställ bilder och rättigheten att använda bilden till ett fördelaktigt pris. All otillåten användning av mina bilder kommer att faktureras och anmälas.

Förutom fotosajten bglandin.se driver jag också sidan goldenretriever.se samt webshopen DummyShop. I webbutiken kan du köpa mina egentillverkade kvalitetsdummy, som jag tillverkat i mer än femton år tid. Jag håller också skräddarsydda kurser i retrieverträning anpassade efter gruppens behov och jag åtar mig också privatlektioner specialanpassade efter dina önskemål. Kontakt mig gärna för mer information!

Sidan är byggd med publiceringsverktyget WordPress, ett modernt sätt att skapa webbsidor med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet.

Bengt-Göran Landin