Jag har full koll, husse!

Jag har full koll, husse!

Jag har full koll, husse!

SideCar har uppmärksamheten på topp och fokuserar på det som händer runt omkring honom. Jag försökte fånga hans uppmärksamhet på så sätt att han inte kollade in mig utan det som händer runt omkring och då gäller det att passa på att ta bilden i exakt rätt ögonblick. Just denna bilden lyckades jag ta när jag provocerade honom att fäst blicken uppåt och något till höger. Bilden togs på kvällen 110804 i trädgården med en fjärrstyrd blixt på stativ med ett vitt paraply som reflektor. Man kan se paraplyreflektorn som en catchligt i SideCars ögon. Jag använde manuell exponering med full blixtautomatik och fjärrstyrningen sköttes med PocketWizard. Här finns fler bilder på Duvkullans SideCar. Vill du också ha proffsiga bilder på din hund i action eller ett snyggt porträtt, tveka inte att kontakta mig så ordnar jag det på förmånliga villkor.

Canon 1D Mk IV ISO 1600 med EF 70-200 f/2,8 II, 1/200 s och f/8