Jag ser den!

Jag ser den!

Jag ser den!

Beneagle har full kontroll på den apport som faller en bit bort och det går inte att ta miste på hans intresse för den fallande apporten. Han skulle bra gärna vilja sticka iväg och apportera och han får verkligen anstränga sig för snällt sitta kvar så husse kan ta bilder istället. Bilden togs med två fjärrstyrda 580 EX på var sitt stativ, den ena med en softbox och den andra med min egentillverkade beautydish, som i detta fallet fick fungera som upplättningsblixt. Kameran var inställd på manuell exponering men med full blixtautomatik tack vare fjärrstyrning med PocketWizard. Här finns fler bilder på Beneagle. Vill du ha proffsiga bilder på din hund i action eller snygga porträttbilder tveka inte att kontakta mig så ordnar jag det förmånligt.

Canon 1D Mk IV ISO 400 med EF 70-200 f/2,8 II, 1/125 s och f/8