Ska vi spela tennis?

Skall vi spela tennis?

Skall vi spela tennis?

Beneagle är beredda spela tennis så snart han lärt sig greppa tennisracket! Jag använde en tennisboll för att fånga Beneagles uppmärksamhet när jag tog lite porträttbilder på honom i trädgården med mina blixtar och till slut var jag tvungen att låta honom få ta bollen. Han ser väldigt stolt ut över att äntligen ha fått tag i som han ser det ”sin” boll och känner sig nöjd med situationen. Jag använde två fjärrstyrda blixtar med reflektorer för att lysa upp honom och fick därmed en tillräckligt mörk bakgrund för att frilägga honom fint från den gröna bakgrunden. Här finns fler bilder på Beneagle. Vill du också ha fina bilder på din hund i action eller ett trevligt porträtt, tveka inte att kontakt mig så löser jag det på förmånliga villkor.

Canon 1D Mk IV ISO 400 med EF 70-200 f/2,8 II, 1/200 s och f/8