Jag och min badboll

Jag och min badboll

Jag och min badboll

Per Fritzell står och myser med sin rosa badboll under inledningen av Galenskaparna och After Shaves show på Stora Torget i Alingsås under Potatisfestivalens sista dag 2011. I bakgrunden syns det tombolahjul som användes för att låta slumpen avgöra vilka nummer Anders Eriksson, Per Fritzell, Jan Rippe och Knut Agnred skulle framföra under kvällens föreställning. Under kvällen fick publiken ta del av flera slagdängor och många uppskattade sketcher, som dom roat svenska folket med genom åren. Trots att vädergudarna inledningsvis inte var på sitt bäst humör utan lät det smådugga var Stora Torget i Alingsås fyllt av människor som ville ta del av framträdandet och dom blev sannerligen inte besvikna utan gick mycket nöjda från den uppskattade showen. Här finns fler bilder från Galenskaparnas show 110916.

Canon 1D Mk IV ISO 400 med EF 70-200 f/2,8 II, 1/160 s och f/5,6