Torrträd mot vinterhimmel

Torrträd mot vinterhimmel

Torrträd mot vinterhimmel

Egentligen kom jag ut lite för sent på söndagseftermiddagen för att fotografera men jag tog med mig blixten samt hundarna och tog en tur på fältet mitt emot fotbollsplanen Mjörnvallen nere vid Mjörn. Himlen var mycket vacker i det sena vinterljuset och det torra trädet i diket utgjorde ett spännande objekt. Trädet har väl sett sina bästa dagar men verkar inte ha gett upp helt ännu. För att få lite struktur i det torra träden använde jag blixt med en exponerings-kompensation på +1. Här finns fler naturbilder.

Tyvärr har återigen mitt webbhotell Binero stora svårigheter att få sin verksamhet att fungera! Driftsstörningar verkar aldrig ta slut! Det kan dessvärre medföra svårigheter att komma åt vissa sidor.

Canon 1D Mk IV ISO 200 med EF 85 f/1.2 II, 1/3200 s och f/2,0